canadian

Canadian is back…

… in ne, da je komu pravzaprav res mar :)

the-computer-demands-a-blog VIR

Ampak ja, po krajšem (kaj pa je nekaj mesecev proti celemu življenju) odmoru sem se odločil, da bo počasi čas, da spet kaj napišem. Nezanemarljivo je tudi, da sem pisanje počasi že začel pogrešati – branja sicer še ne, ampak tudi to se bo počasi spremenilo. Najbrž. No, da vidimo, če sploh še znam uporabljati tale Live Writer…

Po vseh pravilih bi moral tole pisati nekje med zasneženimi alpskimi vrhovi, v 6. nadstropju študentskega doma, okoli mene pa tone čokolade in švicarskih sirov (iz Švice torej). Vmes se je marsikaj spremenilo, tako da sem trenutno v neposredni bližini skrajno depresivne, že dolgo meglene in deževne Ljubljane. Juhej? Nope. Ampak tudi to se kani sremeniti že v 19 dneh – Canadian bo namreč ponovno poletel čez lužo :D Tokrat za tri mesece na študijsko prakso. Repriza ZDA 08 torej: bigger, badder, with much more time to shop :D Vevericious bo tokrat obdelovala Washington precej dlje in bolj globoko.

Kaj še? Še vedno služim mastne denarce z delom v skrajno posh, uibr fensi šmensi odvetniški pisarni (jap, pretiravanje je namerno). Pravzaprav le še naslednji teden, potlej pa ponovno med brezposelne študente oziroma na brezplačno prakso (no, ne bo brezplačna zame (na žalost), temveč za delodajalca). Ah, ko smo že pri študiju: absolvent (wiii) in imam temo diplomske naloge (wiii na kvadrat) – ne vem, če je to običajno, ampak res se noro veselim pisanja. Še 4 izpite (ali pa mogoče 5, odvisno od nekega kretena, ki popravlja 10 izpitov že mesec in pol) opravim in juhuhu, diploma.

Malo se je težko spomniti kakšne novosti od konca julija, glede na to, da je sicer moje življenje precej dolgočasno in gre za povsem dnevno rutino (služba-knjižnica-izpiti-služba). Amm, aja, po ne-več-tako-novem ponosni lastnik avtomobila, ki je bil itak že prej v moji uporabi. Ah, in zdaj sem že triindvajsetletnik :)

Joj, premor je bil res (pre)dolg. Ne samo, da mi zmanjkuje idej, tudi izvedba ni kaj prida. Potrpljenje in bo bolje, ne? No, kakorkoli že, nazaj smo, v novi sezoni bomo poskušali biti bolj pridni in ustvarjalni :)

 • Share/Bookmark

17 odgovorov v “Canadian is back…”

 1. Sakir komentira:

  Mam občutek, da si počaku, da so se kače zarad mrazu splazle nazaj v zemlo, da si ti pršou na plano. ;)

  Čestitke za skor diplomo in vsa ostala dogajanja, katera se več kot očitno veseliš. ;)
  Iz Amerike pa da poročaš redno…

 2. rozy komentira:

  welcome back! sm ti iskreno fouš glede vneme za pisanje diplome- meni jo izredno primanjkuje!
  :)

 3. canadian komentira:

  Sakir, tako nekako ja :D Čeprav je letos nekam toplo in vprašanje, če so se vse že poskrile ;) Hvala, hvala. Iz amerike pa kajkopak poročam sproti – tako o dolgočasni službi kot o zabavnem šopingu ;) Rabiš kej? :D Kako si?

  rozy, hvala :D mah, zmenil sem se za temo, ki me res ekstremo zanima (plus da sem po novem še teacher’s pet), tako da se res veselim :D No no, stisni zobe in bo šlo ;)

 4. magrateja komentira:

  dobrodošel nazaj na blogovju! :)
  “Vevericious bo tokrat obdelovala Washington precej dlje in bolj globoko. ” – damn, that sounds wrong (at least me and my filthy mind think so :mrgreen: )
  lepo da ti vse laufa (zda namesto švice niti ni slabo), samo ne prehitro delat izpite, ker se bom jst krivo počutla, če me uspeš prehitet :)

 5. Sakir komentira:

  Iščem spremembe.
  Menjava lokacije bloga je že ena taka stvar. :)
  Amerika je tolk raznolika, da bi ti lahko iz vsazga mesta naroču kej. ;)

 6. vyagrah komentira:

  rebienvenue =)

  no še malo, pa boš imel diplomo v rokah =)
  sem kar malo pogrešal tvoje nove objave, misleč, da si šel v tovarno Lindt in se tam prenajedel čokolade :P hehe

  uspešno prakso v ZDA ;)

 7. canadian komentira:

  magrateja, khm :D to se sliši tako, kot hočeš slišat ;) mah, ne se bat, je še kar nekaj fore in izpitov do tja ;) In kako ti gre?

  Sakir, changes are good ;) Začni naročanje z Washingtonom, haha :D

  vygrah, merci beaucoup ;)
  Hehe, no, hvala :) LOL haha, tega filma s čokolado pa ne bo :D Da bi se nažiral s čokolado in to še od lindta? haha :)
  Kako si pa ti?

 8. magrateja komentira:

  kar se faksa tiče, imam naslov diplome in prej še štiri izpite :) služba pa še vedno ni v pravniških vodah…in učim se še vedno ne nič. kaj čmo, bolj si priden od mene :) se mi pa mogoooče obeta izlet v zda konec aprila (new york za teden ali dva).

 9. vyagrah komentira:

  tres bien merci ;)
  ponovno zaljubljen :D
  fax gre, čakam na počitnice ;)
  prevajalsko razpoložen vse dni – grščina -> slovenščina
  škoda za Švico… baje je v Fribourgu tud ena čokoladnica…. bi bil bolj tam kot pa na faxu :P – pa mogoče kdaj drugič alias turist ;) hehe :D
  potem boš za praznike v USA?

 10. Inox komentira:

  Mislm, freegin finally, je že res biu cajt da se kaj napiše :mrgreen:

 11. Gaber komentira:

  Lubi, ti si mene pozabil?! Ali imaš osebico? Ali si prost zame? ;) Pomoje mi je vstal od tega, ker sem te pogrešal. :P

 12. nevenka komentira:

  Samo, da te ni v resnici kačica snedla ;-)

 13. drmagnum komentira:

  Verjel sem, da se boš še oglasil. Želim, da nadaljuješ začrtano in vse dobro na poti do cilja.

 14. Thunderstorm komentira:

  Woah, 1 mesec prepozno, ampak kaj je 1 mesec proti pol leta :P wb ;) upam, da bo naslednji prispevek prj kot čez nekaj mesecev hehe

 15. nevenka komentira:

  Ja, res…ponovno zatišje. Pa sem že mislila, da nas čaka kakšno zanimivo branje.

 16. Darila komentira:

  spet bo čas da se kej novega napiše! :)

 17. Barbi komentira:

  A ta blog se deluje? Jaz sem slucajno sem zasla in sem fascinirana nad tvojim pisanjem, posebno pa se nad smejkoti….sem mislila, da jaz pretiravam z njimi, pa si me premagal;-). Me veseli, da je tako;-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-)…zdaj te pa ze dohajam;-);-);-);-);-);-)

Leave a Reply

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !